“Love is not about being afraid of the storm,
its about learning how to dance in the rain.”

Faceți căutări pe acest blog

marți, 11 mai 2010

Petuniile curgatoare

Astazi ploua. Ma bucur pentru ca stiu ca ploaia pune in miscare totul, dar petuniile mele jinduiesc dupa lumina soarelui pentru a putea inflorii, asa ca sper ca va iesii si soarele cat de curand.















3 comentarii:

  1. wow,minunat.Ai o multime.Unde stai ,ca poate iti fac o vizita mai pe seara si iti mai fur din ele :)))
    Foarte frumoasa gradina si ingrijita.La mine cresc o multime de buruieni de nu reusesc sa le fac fata.Mai ales ca de 3 zile m-a luat si o criza de discopatie,iar bebica nu ma mai lasa sa ma aplec ca s-a facut grasana. :)
    Este foarte buna ploaia.Sper doar sa nu vina si grindina cum au spus la meteo.O sa iasa el si soarele si dupa aceea sa vezi frumusete de flori.

    RăspundețiȘtergere
  2. :) langa Baia Mare-Maramures. Te astept nici o grija. Iar cu lucrul las-o mai moale, acum trebuie sa te gandesti la bebica ta si la tine. Daca tu esti bine si ea e bine, stiu din experienta ca doar anul trecut eram in aceeasi situatie ca si tine. Cat despre vreme nu stiu acum ce sa zic pe accuweather.com am setat locatia noastra si vine o saptamana plina de ploaie si nori. E buna ploaia dar cei prea mult deja strica stii cum e.

    RăspundețiȘtergere
  3. buna as vrea sa te intreb in ce perioada se pot semana petuniile curgatoare in casa, sau se pot semana in rasadnita sau intrun solar neincalzit.as vrea pt terasa cam 10 ghivece si la anul imi propun sa le fac singura.multumesc

    RăspundețiȘtergere